Jump to content
heavyharmonies

Board software upgrade

Recommended Posts

I just upgraded the board to a new version. Let me know if anything isn't working properly or looking correct.

Thanks,

-Dan

P.S. One new addition... see the GIF button in the editor.

shaq no GIF

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to be playing up again and the online users list looks a bit suspect. Three pages worth.

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems ok but I have to click everything twice to open.

Might just be my phone tho :unsure:

??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Appears to be running fine now. I had to submit another support ticket for them to re-apply the fix that they had done before I upgraded... sheesh.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, heavyharmonies said:

Appears to be running fine now. I had to submit another support ticket for them to re-apply the fix that they had done before I upgraded... sheesh.

yep super fast now 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a question Dan. The site seems to be working perfectly, but everytime I check the Online Users list there seems to be at least 90 users logged in. Consisting mostly of guests. Either it's some kind of glitch, the site has become ridiculously popular over the last few days or there's Russian collusion involved. It doesn't seem to effect anything. I was just curious. What's the go?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The new board software has some bugs in it with respect to user tracking. It's considering bots/spiders/etc. to be "users". They're aware of the issue... especially after I raised holy hell with them the day before yesterday, when the number of current "users" skyrocketed to almost 200, bumping me into a subscription tier that would have quadrupled the monthly forum costs.

Not cool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Board was down most of last night during an upgrade.

Seems sluggish now, and again, new posts on the right are gone for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I filed a support ticket early this morning... I'll go kick them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should be working better now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.