Jump to content
stormspell

Youtube tag

Recommended Posts

I noticed a lot of forums having this tag which allows you to embed youtube clips in posts. I was wondering if ipb supports it and if we can be allowed to use it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That would be sweet!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Supposedly coming with the next version of IPB. Not sure of the ETA.

 

-Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool news. I hope they will implement myspace video tag too. Myspace vids are compressed to a lot better quality than what youtube crunches theirs down to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cool news. I hope they will implement myspace video tag too. Myspace vids are compressed to a lot better quality than what youtube crunches theirs down to.

 

Myspace vids are always in stereo aswell, whereas ive noticed most youtube vids are Mono

Share this post


Link to post
Share on other sites
Supposedly coming with the next version of IPB. Not sure of the ETA.

 

-Dan

 

IPB 2.3 is out now! :bananamac:

Share this post


Link to post
Share on other sites

IPB 3.0 is out now and is said to support youtube tags, just saying :gone::)

Share this post


Link to post
Share on other sites
IPB 3.0 is out now and is said to support youtube tags, just saying :gone::)

 

Yeah, but IPB 3.0 is fucking hideous. I hate it. Not upgrading.

 

-Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ouch, I didn't know that. Waiting for 4.0 then :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having trouble posting a video now from youtube to the forum. did something change? all I use to do till this last time I tried it was copy the link then paste it in my post and it always worked, now it just puts the link to the video, not the video itself. see the Adriangale Suckerpunch post

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having trouble posting a video now from youtube to the forum. did something change? all I use to do till this last time I tried it was copy the link then paste it in my post and it always worked, now it just puts the link to the video, not the video itself. see the Adriangale Suckerpunch post

 

I just posted a bunch. Worked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=x0mx_RTqVME

 

nope, still not working for me

 

Haha. That link! Oh, dear.

 

It is a bit finicky sometimes. Or most of the time. Perhaps Dan can shed some light on the situation?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The url autodetection does not work in IE, only in Firefox (don't know about Chrome or Safari). You can still embed a Youtube video in IE10, but only if you use the "Special BBCode" icon at upper left and choose "Media", or for those who know bbcode, just enclose the URL in media /media tags.

 

Have I mentioned just how much I despise Internet Exploder?

 

http://www.youtube.com/watch?v=4rf8eMR--zg

Share this post


Link to post
Share on other sites

The other thing you can do is that before you paste in the youtube url, flip the little light switch icon at upper left to change the editor mode to old-school, past in the URL, then flip the switch back. Then when you preview/save the post, the autoembedding will work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.