Jump to content
Sign in to follow this  
heaven&hell

Anyone else having problems on here Today?

Recommended Posts

Owie owie owie!! Stop hittin' me!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I the only one still missing the edit button?

 

**edit - How convenient! I finally post about this, after waiting X days to do so, and as soon as I enter, who should arrive but Mr. Edit Button. :)

 

*** edit2 - OK. It's not on ALL posts. Is edit only selective now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am I the only one still missing the edit button?

 

**edit - How convenient! I finally post about this, after waiting X days to do so, and as soon as I enter, who should arrive but Mr. Edit Button. :)

 

*** edit2 - OK. It's not on ALL posts. Is edit only selective now?

 

Are you paid up on your monthly edit fees? ;)

 

Just kidding, I have nothing remotely useful to say... :anon:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I the only one still missing the edit button?

 

**edit - How convenient! I finally post about this, after waiting X days to do so, and as soon as I enter, who should arrive but Mr. Edit Button. :)

 

*** edit2 - OK. It's not on ALL posts. Is edit only selective now?

 

Are you paid up on your monthly edit fees? ;)

 

Just kidding, I have nothing remotely useful to say... :anon:

 

 

I see it on every NEW post I make. But, if I go look at other posts, I don't see an edit button.

 

Oh well, I give. It's not that important anyway, I suppose.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok.....is the board actin' all wonky for anyone else today? I can reply in threads......but I can't reply in PMs... I keep getting a "Gateway Time Out" message..... :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok.....is the board actin' all wonky for anyone else today? I can reply in threads......but I can't reply in PMs... I keep getting a "Gateway Time Out" message..... :unsure:

 

Gateway or Getaway ? :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok.....is the board actin' all wonky for anyone else today? I can reply in threads......but I can't reply in PMs... I keep getting a "Gateway Time Out" message..... :unsure:

 

I got one of those messages earlier. ;) Have ya dumped yer temp internet files and/or tossed yer cookies, lately & no, not the edible one's, either! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok.....is the board actin' all wonky for anyone else today? I can reply in threads......but I can't reply in PMs... I keep getting a "Gateway Time Out" message..... :unsure:

 

I just got a PM a little while ago and replied to it fine, so mmm...nope, it's just you. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a conspiracy, I tell ya......a conspiracy!!!! :doh::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
It's a conspiracy, I tell ya......a conspiracy!!!! :doh::lol:

 

 

 

 

I had problems like that a couple of weeks ago and I was the only one it was happening to.

 

I could reply to pm's but I couldn't post anything, after restarting a few times it worked itself out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
very slow today for me. anyone else?

 

 

 

Yes I'm having the same issue. I've tried getting on here a few times tonight and everytime it takes forever to do anything. Moving a little faster now but still much slower than normanl.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to have had the same thing off an on all week. It usually happens around lunchtime and I just assumed it was because people in the company flood the net with usage at that time... but I'm guessing it's universal?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very very slow right now...and it keeps timing out as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Very very slow right now...and it keeps timing out as well.

 

Agreed !! <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems tonight. :headbanger:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did have some weirdness when I tried to post something this morning (in the "song of the day" thread)... I quoted an earlier post from Rycheage and commented on it, but when I entered it, the post showed up blank. I tried to edit it and fix it but got an error message saying I didn't have permission to edit the post. ??

 

However, the other posts I've put up this morning have all behaved normally. Maybe it was the "quoting" that was screwy?

 

Just for the record, Ryche, if you read this, I was commenting that your choice of "Life in a Lonely Grave" by Tad Morose was a sweet pick. :tumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.